Mehr Ergebnisse für nieuwpoort

nieuwpoort
Over ons Sport Vlaanderen.
Over Sport Vlaanderen Nieuwpoort. Ons centrum rookvrij. Nieuwpoort ligt aan de monding van de Ijzer. Het heeft niet enkel op cultureel vlak veel te bieden in WOI speelde de omgeving een belangrijke rol maar de badstad is ook dé watersportstad bij uitstek.
Landingspagina Bibliotheek Nieuwpoort.
De bibliotheek van Nieuwpoort telt 130 e-boeken in eigen collectie. Door de instap in het e-boekenplatform worden er echter geen nieuwe titels toegevoegd aan deze collectie. In de Viertoren-bibliotheken Nieuwpoort en Veurne kan je e-boeken uitlenen op je eigen toestel via het platform cloudLibrary.
Openingsuren voor alle winkels in nieuwpoort.
Ik zoek in Zoeken. Openingsuren voor Alle Winkels in Nieuwpoort. Nu open 108. Tot 1700: 104. Tot 1800: 97. Tot 1900: 20. Tot 2000: 13. Tot 2100: 9. Tot 2200: 8. Nu zondag open. Kledingwinkels Dames 14. Kledingwinkels Heren 5.
WZC Ten Anker Nieuwpoort.
Wij wensen u alvast een prettige kennismaking met onze instelling en een aangenaam virtueel bezoek. Met vriendelijke groeten., Agenda TEN ANKER. WZC Ten Anker vzw Albert I laan 71 8620 NIEUWPOORT T 32 058 23 45 41 F 32 058 23 17 29.
Startpagina Seastar Rederij Nieuwpoort Diksmuide.
Na elke rondvaart desinfecteren wij de boot en het meubilair. uk-panel, rowtrue: data-uk-grid-margin. Varen én Fietsen. Boottocht op de IJzer tussen Nieuwpoort Diksmuide. Ontdek de monding van de IJzer. uk-panel, rowtrue: data-uk-grid-margin. Varen én Fietsen. Boottocht op de IJzer tussen Nieuwpoort Diksmuide.
New-Port.
Albert I laan 128, 8620 Nieuwpoort. 32 58 23 48 37. Website door VADC IT en Webdesign om maat. Toon dit bericht niet meer. Wij zijn verhuisd! Op 1/12/2020 zijn wij verhuisd vanuit de Albert-I-Laan naar de Franslaan 33 te Nieuwpoort, waar heren en dames samen worden aangeboden.
Carrefour market NIEUWPOORT.
Kranten en Dagbladen. Met de wagen. Parking voor mindervaliden. Parking voor fietsen. Ophalen en Leveringen. Simply you box. Afhalen in de winkel. Carrefour market NIEUWPOORT. KAAI, 20 8620 NIEUWPOORT. Laten we contact houden! Andere winkels in de buurt van Carrefour market NIEUWPOORT.
Vandaag, Nieuwpoort UiT in Vlaanderen.
Van 12 december 2020 tot 10 januari 2021. Nieuwpoort, Nieuwpoort-Bad en Stad. Van 12 december 2020 tot 10 januari 2021. Nieuwpoort, Nieuwpoort-Bad en Stad. Van 1 juli 2020 tot 1 juli 2021. Fiets of wandelroute. Stedelijk Zwembad Nieuwpoort. Nieuwpoort, Stedelijk zwembad Nieuwpoort.
Recyclagepark Nieuwpoort IVVO.
Indien het saldo voor het recyclagepark negatief is, krijg je geen toegang tot het park. Betalen kan met bankkaart enkel Bancontact, geen kredietkaart op het recyclagepark of via provisie indien voldoende saldo.; Jaarlijks krijgt een gezin gedomicilieerd op 1 januari in Nieuwpoort een tegemoetkoming van 5 euro.
Welkom in Hotel Uilenspiegel Hotel Uilenspiegel Nieuwpoort.
Hotel Uilenspiegel is de ideale uitvalsbasis voor een verblijf aan de kust. Gelegen in het centrum van Nieuwpoort-Bad, vindt u de centrale winkelstraat en het brede zandstrand vlakbij. Een mooie wandeling langs de nieuw aangelegde havengeul brengt u in Nieuwpoort-Stad. Koksijde en De Panne liggen op iets meer dan 10 à 15 minuten rijden. De Kusttram is de eenvoudigste manier om de kuststeden en bezienswaardigheden van onze kust te bereiken. Brugge en Oostende liggen op een half uurtje rijden van het hotel. Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten in ons hotel. De maatregelen die Hotel Uilenspiegel genomen heeft tegen de verspreiding van corona, vindt u hier: https//hoteluilenspiegel.com/nl/corona-richtlijnen-hotel-uilenspiegel.: Corona richtlijnen Hotel Uilenspiegel. Wij laten graag zien welke maatregelen Hotel Uilenspiegel heeft genomen om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen, en om risicos op besmetting en verspreiding van het virus in het hotel te voorkomen. Lees verder over Corona richtlijnen Hotel Uilenspiegel. Kamer in de kijker. Vierpersoonskamer met zeezicht. Activiteiten in Nieuwpoort. Klik om te vergroten. Ligging met zicht op zee.
Rode Kruis Nieuwpoort.
Samen met mensen uit de buurt zetten we onze schouders onder verschillende projecten: van bloedinzamelingen tot eerste hulp aanleren of zorgeloos evenementen organiseren. Wat kan jij doen? Geef bloed of plasma. Rode Kruis Nieuwpoort. Geef bloed of plasma. Opleidingen Eerste hulp.

Kontaktieren Sie Uns